Grasduinen op Tumblr

De laatste tijd is het stil geweest op deze website. Dat komt doordat ik niet de tijd en energie heb gevonden om stukken te schrijven van de omvang die jullie van me gewend zijn. Wel heb ik zo nu en dan een infographic op Mastodon en Twitter geplaatst. Omdat posts op die sites snel wegzakken en niet gemakkelijk terug te vinden zijn, heb ik vorige maand een blog op Tumblr gemaakt. Tumblr heeft een handige archieffunctie waarmee je posts als tegels op een muur kunt bekijken. Ook kun je zoeken op basis van tags. Alle posts met infographics en video’s die ik de afgelopen twee jaar op Mastodon en Twitter heb geplaatst, heb ik vorige maand ook op Tumblr gezet. Het zijn er meer dan 170. Hier vind je ze:

Thuispagina: https://www.tumblr.com/yvanspijk

Archief: https://yvanspijk.tumblr.com/archive

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: